fbpx
ТОП оферта За дома и за теб!

За дома и за теб!

Планувате ремонт!

Помислихте ли за водата?
  • Комплект уреди от висок клас, за да гарантирате безпроблемна работа и сигурност, че в дома Ви няма да има наслагвания от котлен камък. Смесителите ще запазят своя блясък, душ кабината ще бъде винаги чиста. Сметката за ток ще има положителна промяна, прането ще бъде винаги меко и добре ухаещо!
  • Пластмасовите бутилки за вода остават в миналото, защото ще имате винаги течаща чиста вода с ниска минерализация. Промоциите на вода в хипермаркетите няма да Ви интересуват! Ще престанете да носите тежки 11 литрови бутилки.
  • Ще се наслаждавате на сигурността, че сте направили най-доброто за семейството и за себе си!

Предложението ни включва:

Центробежен механичен филтър, който е в състояние да пречисти до 5,5 м3 вода на час, за да нямате спад в налягането ако ползвате пералня, баня, чешма и пр. едновременно. Фино пречистване 25 микрона. Издържа на високо налягане до 16 bar!

Система за отнемане на котлен камък с висок клас програматор и 30 литра йонообменна смола. Дебит до 2,5 м3 за час!

Иновативна система обратна осмоза с прекрасен, компактен дизайн и високо производство на пречистена вода от 90 литра на час. Без събирателен съд! Имате чиста вода по всяко време, неограничено! Иновациите не са само това. Свързване към WIFI, за да имате възможност да следите качеството на пречистена вода!

Всичко това само за 3 110 лв.

Имаме и още изненади! Монтаж от наши обучени техници е включен в цената за обл. Пловдив, Стара Загора, Хасково, Пазарджик!

За повече информация и спецификации, моля свържете се с нас на 089 9909 256 или на info@kalasi.bg