fbpx
Обратна осмоза Обратна Осмоза С Бустер Помпа и Регулатор На Минерали

Обратна Осмоза С Бустер Помпа и Регулатор На Минерали

Постоянно течаща чиста вода! Не е мечта, реалност е!

Скрит монтаж под кухненски плот, а върху плота е монтирана малка канелка, от която тече само чиста вода, освободена от хлор, пестициди, тежки метали, нитрати, манган, котлен камък, микро пластмаса. Вода с ниска минерализация подходяща за ежедневна, неограничена употреба!

Съществуващият смесител би могъл да бъде заменен със смесител 3в1, при който не е необходима допълнителна канелка.

Повече за смесители 3в1 

Идеална за домове, офиси и малки фирми. Системата е с производствен капацитет от 15 л / час. Събирателен съд за чиста вода с вместимост 6 литра.

Сигурността, че ще консумирате чиста, безопасна вода е от основно значение, както за Вас, така и за нас! Заявете посещение за насочващ тест на водата си на:

089 9909 256

087 6757 426

или от ЗАЯВИ ТЕСТ, като посочите населено място.

I- ви етап: 10″ полипропилен 5 µ

Филтърът е с пянообразна структура, поради което притежава силно абсорбционно действие за замърсявания като пясък, тиня, ръжда с размер по- голям от 5 микрона. Полипропилена е устойчив на химикали и не развива бактерии.

II- ри етап: 10″ карбон блок

Карбон блок филтри Veluda са изработени от пресован активен въглен от 100% кокосови черупки. Имат възможност да отстраняват и механични частици. Отстраняват хлор от водата, някои пестициди.  

III- ти етап активен въглен

Отлично отстранява хлор, пестициди, тежки метали, въглеводороди.

IV – ти етап: Мембрана обратна осмоза 75 GPD

Мембрана обратна осмоза 75 GPD През този етап се осъществява прецизното пречистване на водата. Осмотичната мембрана е с големина на порите 0.0001 µ. През нея не могат да преминат бактерии, вируси, хлор, инсектициди, микро пластмаса, катиони ( магнезиеви, калциеви, железни, алуминиеви, никелови, хромни и много други), аниони (хлоридни, нитратни, флуоридни, карбонати, фосфатни и други).

Интересен факт е продаваната вода в магазинната мрежа популярна като „трапезна вода“ , която всъщност е вода пречистена по метод обратна осмоза!

V-ти етап- пост карбон филтър.

Многократно подобрява вкуса на водата.

Цена от 636 лв. Включени: доставка, монтаж, настройка на системата!


Възможност за шести, седми етап: минерализиращ филтър, алкализиращ филтър, ултрафилтрация, UV лампа и др.

Правилното инсталиране на филтрираща система е отговорно, касаещо Вашето здраве, затова Каласи ЕООД поема ангажимента по доставка и монтаж на системи и апарати за пречистване на вода. Допълнителни части и аксесоари се заплащат допълнително по приемо- предавателен протокол. Техниците ни са оборудвани с тестери за качество на вода! Монтаж на системи и филтри е валиден за областите: Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, София, Хасково, Бургас. За останалите населени места работим с предварително уговаряне на подходящ ден.

        СПЕЦИФИКАЦИЯ

  • Дебит 15 л./час
  • Корпус от полипропилен с двойно O-RING- уплътнение.
  • Резервоар под налягане (3.0G) 8 л.
  • Бустер помпа 24V(гарантира постоянно налягане към мембрана обратна осмоза)
  • Трансформатор 1,2А
  • TDS регулатор
  • Соленоиден клапан 24VDC
  • Прекъсвач с ниско налягане
  • Превключвател за високо налягане
  • Ръчно промиване

Свързани публикации