fbpx

Омекотителни системи

Високо качествени омекотителни системи Pentair.

Твърдата вода нанася щети на цялото домакинство, производство, ресторант и пр. Премахването на котления камък от водата ще спести средства от перилни и почистващи препарати, ще удължи многократно живота на уредите работещи с вода.


Правилното инсталиране и настройване на омекотителната система е отговорно, касаещо работата ѝ, затова „Каласи“ ЕООД поема ангажимента по доставка и монтаж на системи и апарати за пречистване на вода. Цената на монтажа се определя след оглед от наши техници. Части и аксесоари, като колена, спирателни кранове, тръби се заплащат допълнително по приемо- предавателен протокол. Техниците ни са оборудвани с тестери за качество на вода! Монтаж на системи и филтри е валиден за областите: Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, София, Хасково, Бургас, Варна, Добрич. За останалите населени места работим с предварително уговаряне на подходящ ден.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е %D0%A1%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D1%81-%D0%BD%D0%B0%D1%81-1024x324.png

Свързани публикации