fbpx
Без категория Филтрираща система модел VV Simple 3

Филтрираща система модел VV Simple 3

Насладете се на истинския вкус на водата без вредни примеси. Скрит монтаж. Водата преминава през три етапа на филтриране, за да се премахнат хлор, пестициди, въглеводороди, шлака, ръжда, утайки. Стандартно в системата са включени следните филтри като всеки филтър е отделен етап на филтриране:

За да сте сигурни, че тези филтри са подходящи за Вашата вода, запишете се за БЕЗПЛАТЕН, насочващ тест на водата си на място, като ни потърсите на

0899 909 256 или от

ЗАЯВИ ТЕСТ

I-ви етап. Филтър полипропилен 5 µ,

10 “ PP 5 m, полипропилен 5 микрона, 100% сертифициран материал. Филтърът задържа шлака, утайки, почви, кал. 

Филтърът е с пянообразна структура, поради което притежава силно абсорционно действие за замърсявания като пясък, тиня, ръжда с размер на частици над 5 микрона. Полипропилена е синтетичен материал  устойчив на химикали и не развива бактерии. 

        II-ри етап. Карбон блок филтър

Карбон блок филтър -пресован активен въглен. 100% кокосови черупки.

Отстраняват хлора от водата, някои пестициди. Предназначени са за студена питейна. Не се препоръчва използването им при микробиологично замърсена и с неизвестен произход вода преди да е обработена според нуждите Ви и съответните замърсявания.

III-ти етап. Активен въглен

Премахва до 99 % остатъчен хлор и органични замърсявания от водата. Подобрява вкуса и мириса на Вашата вода.

Цена 198 лв. -17% или нова цена 164,34 лв.

Професионален монтаж до края на промоцията 30 лв.

Свързани публикации

Тежки металиТежки метали

Винаги съветваме клиентите си когато търсят информация в интернет да внимават статиите от кой са подписани и въобще има ли автор. Замърсяване на питейната вода