fbpx
Без категория Пет степенна система с обратна осмоза, бустер помпа и регулатор на минерали! VELUDA

Пет степенна система с обратна осмоза, бустер помпа и регулатор на минерали! VELUDA

Постоянно течаща чиста вода! Не е мечта, реалност е!

Скрит монтаж под кухненски плот, а върху плота е монтирана малка канелка, от която тече само чиста вода, освободена от всички замърсявания.

Съществуващият смесител би могъл да бъде заменен със смесител 3в1, при който не е необходима допълнителна канелка.

Повече за смесители 3в1 

Идеална за домове, офиси и малки фирми. Системата е с производствен капацитет от 8 л / час. Събирателен съд за чиста вода с вместимост 8 литра.

Сигурността, че ще консумирате чиста, безопасна вода е от основно значение, както за Вас, така и за нас! Заявете посещение за безплатен, насочващ тест на водата си на:


или от ЗАЯВИ ТЕСТ, като посочите населено място.

        СПЕЦИФИКАЦИЯ

  • Дебит 8 л./час
  • Корпус от полипропилен с двойно O-RING- уплътнение.
  • Резервоар под налягане (3.0G) 8 л.
  • Бустер помпа 24V(гарантира постоянно налягане към мембрана обратна осмоза)
  • Трансформатор 1,2А
  • TDS регулатор
  • Соленоиден клапан 24VDC
  • Прекъсвач с ниско налягане
  • Превключвател за високо налягане
  • Ръчно промиване

Етапите на филтриране на водата са 5, а именно:

I-ви етап полипропиленова пяна 5µ,

Филтърът е с пянообразна структура, поради което притежава силно абсорбционно действие за замърсявания като пясък, тиня, ръжда с размер по- голям от 5 микрона. Полипропилена е устойчив на химикали и не развива бактерии.

II- ри етап: Карбон блок филтър 10″

Филтрите карбон блок представляват пресован активен въглен. Допълнително имат възможност да отстраняват механични частици. Отлично отстраняват хлора от водата, някои пестициди.  Важно условие за всички филтри с активен въглен е работната температура, не е препоръчително използването на вода за пречистване над 38 °С. Предназначени са за студена питейна и битова вода. 

III- ти етап полипропиленова пяна  1µ,

10“ PP 1µ, полипропилен 1 микрон. Филтърът е с пянообразна структура, поради което притежава силно абсорбционно действие за замърсявания като пясък, тиня, ръжда с размер по- голям от 1 микрон. Полипропилена е устойчив на химикали и не развива бактерии. 

IV – ти етап: мембрана обратна осмоза 50 GPD

През този етап се осъществява прецизното пречистване на водата. Осмотичната мембрана е с големина на порите 0.0001 µ. През нея не могат да преминат бактерии, вируси, хлор, инсектициди, катиони ( магнезиеви, железни, алуминиеви, никелови, хромни и много други), аниони (хлоридни, нитратни, флуоридни, фосфатни и други) 

Интересен факт е продаваната вода в магазинната мрежа популярна като „трапезна вода“ , която всъщност е вода пречистена по метод обратна осмоза!

V-ти етап- пост карбон филтър

Филтър активен въглен – подобрява вкуса и мириса на водата.

Цена от 634 лв. Включен монтаж
Възможност за шести, седми етап: минерализиращ филтър, алкализиращ филтър, ултрафилтрация, UV лампа и др.

Правилното инсталиране на филтрираща система е отговорно, касаещо Вашето здраве, затова Каласи ЕООД поема ангажимента по доставка и монтаж на системи и апарати за пречистване на вода. Цена на монтаж 65 лв. Допълнителни части и аксесоари се заплащат допълнително по приемо- предавателен протокол. Техниците ни са оборудвани с тестери за качество на вода! Монтаж на системи и филтри е валиден за областите: Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, София, Хасково, Бургас, Варна, Добрич. За останалите населени места работим с предварително уговаряне на подходящ ден.

Гаранционно и извън гаранционно обслужване! Поддръжка на системите!

Свързани публикации