fbpx
Водни филтри Модел VV Simple 2

Модел VV Simple 2

Най-големите врагове за тялото от водата в градски условия са ХЛОР, ШЛАКА, УТАЙКИ, РЪЖДА.

Предлагаме ефективен вариант за пречистване на вода със ситема VV Simple2. Водата преминава през два етапа на филтрация и Вие получавате вкусна и чиста вода за пиене и готвене без неприятни миризми, цвят и лош вкус.

Филтрите се подменят на 6-8 месеца в зависимост от замърсеността на водата от водопреносната мрежа.

В системата са включени следните филтри: 10″ седимент 1µ и 10″ КАРБОН БЛОК ФИЛТЪР.

В корпусите на системата биха могли да се поставят всички предлагани филтри 10″ в зависимост от нуждите Ви(премахване на котлен камък, бактерии, вируси и др.)Калкулира се нова цена.

Системата е лесна за монтаж към всякакъв вид чешми, като има възможност за това от ляво и от дясно на чешмата с пригоден за това накрайник, който се позиционира директно със завъртане към Вашия смесител. По желание можете да я монтирате и на стена, за да спестите място на кухненския плот. През летните ваканции лесно можете да вземете със себе си системата, за да сте сигурни, че ще консумирате чиста вода.

Етапи на филтрация:

1.Полипропилен: Задържа шлака, утайки, пясък, ръжда и всички попаднали във водата едри частици над 1 микрон. Устойчив на химикали, не развива бактерии. 

2. Карбон блок филтър. Успешно ще отстрани до 99% остатъчен ХЛОР, премахва пестициди и др.


Лесен монтаж, неизискващ специалист!

Размери: 26см./ 16,5см./ 32см.


В корпусите на системата биха могли да се поставят всички предлагани филтри 10″ в зависимост от нуждите Ви(премахване на котлен камък, бактерии, вируси и др.)

Свързани публикации