fbpx

Система за пречистване на вода в домашни условия модел Future

С

Методи на филтрация:механично пречистване, активен въглен и УЛТРАФИЛТРАЦИЯ. Мембраните за ултрафилтрация се характеризират с ниска пропускливост с големина на порите 0,01 µ т.е. не пропускат частици с големина 0,01 µ, а именно: БАКТЕРИИ,ВИРУСИ,шлака,утайки,ръжда и др.

Новото в система „Бъдеще“ е индикатора за смана на филтри.

Удобен и практичен дизайн, без необходимост от записки, кога за последно е сменян филтър, системата извършва всичко. Наслаждавате се на прекрасна, чиста вода, подходяща за ежедневна консумация.

Лесен монтаж директно към смесител, възможност за скрит монтаж под плот.

Етапите, през които преминава водата, за да достигне до Вас с подходящи качества са:

I-ви етап. 

Филтър полипропилен 1µ, 8“

100% сертифициран материал. Филтърът задържа шлака, утайки, почви, кал, ръжда. Полипропилена е синтетичен материал  устойчив на химикали и не развива бактерии.

II-ри етап. 8″Карбон блок филтър

Карбон блок филтър. Отлично отстранява хлора от водата, някои пестициди, органични съединения. Предназначен е за студена питейна вода. Не се препоръчва използването му при микробиологично замърсена и с неизвестен произход вода преди да е обработена.

III- ти етап – ултрафилтрация

На този етап от водата се премахват бактерии, вируси и всички примеси с големина над 0,01 микрона. Повечето бактерии са с големина от 1 до 6 микрона, като например Антракс-6 микрона.

Максимално работно налягане- 4 bar

Дебит- 3,5 л. в минута

Максимална температура на водата 40°С

Тегло 3 кг.

Размери: 30 см./10 см./ 34см.

Цена 297 лв.