fbpx
Обратна осмоза Обратна осмоза модел IQ RO 10

Обратна осмоза модел IQ RO 10

Чистата вода не е привилегия, а необходимост!

Сигурността, че ще консумирате чиста, безопасна вода е от основно значение, както за Вас, така и за нас! Заявете посещение за безплатен, насочващ тест на водата си на:
📞 089 9909 256,
📞 087 6757 426

или от ЗАЯВИ ТЕСТ, като посочите населено място.

Пет степенна система с обратна осмоза с бустер помпа, за да се гарантира процеса „обратна осмоза“ и манометър за наблюдение правилната работа на системата.

Компактна и заемаща малко място IQ RO 10 е предназначена за монтаж под кухненски плот, а върху плота се позиционира допълнителна канелка само за чиста вода.

Съществуващият смесител би могъл да бъде заменен със смесител 3в1, при който не е необходима допълнителна канелка.

Смесители 3в1 

I-ви етап полипропиленова пяна 5µ,

10“ PP 5m, полипропилен 5 микрона. 100% синтетичен материал, не развива бактерии. Премахва от Вашата вода частици над 5 микрона: шлака, утайки, ръжда.

II- ри етап:

Филтър карбон блок- Премахва от Вашата вода хлор, органични съединения, трихлорметан.

III- ти етап полипропиленовапяна  1µ,

10“ PP 1µ, полипропилен 1 микрон. Филтърът е с пянообразна структура, поради което притежава силно абсорбционно действие за замърсявания като пясък, тиня, ръжда с размер по- голям от 1 микрон. Полипропилена е устойчив на химикали и не развива бактерии

IV – ти етап:

През този етап се осъществява прецизното пречистване на водата. Осмотичната мембрана е с големина на порите 0.0001 µ. Пречиства от водата бактерии, хлор, инсектициди, катиони ( магнезиеви, железни, алуминиеви, никелови, хромни и много други), аниони (хлоридни, нитратни, флуоридни, фосфатни и други), манган, тежки метали, олово, лекарства, микропластмасови частиции други.

V-ти етап- пост карбон филтър

Подобрява вкусовите качества на Вашата вода!

СПЕЦИФИКАЦИЯ

  • Дебит 8 л./час. В комплекта е включен събирателен съд за чиста вода.
  • Корпус от полипропилен с двойно O-RING- уплътнение.
  • Резервоар под налягане (3.0G) 8 л.
  • Бустер помпа 24V
  • Трансформатор 1,2А
  • TDS регулатор
  • Соленоиден клапан 24VDC
  • Прекъсвач ниско налягане
  • Превключвател високо налягане
  • Ръчно промиване

Цена от 774 лв.

Възможност за шести, седми етап: минерализиращ филтър, алкализиращ филтър, ултрафилтрация, UV лампа и др.

Правилното инсталиране на филтрираща система е отговорно, касаещо Вашето здраве, затова Каласи ЕООД поема ангажимента по доставка и монтаж на системи и апарати за пречистване на вода. Допълнителни части и аксесоари се заплащат допълнително по приемо- предавателен протокол. Техниците ни са оборудвани с тестери за качество на вода! Монтаж на системи и филтри е валиден за областите: Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, София, Хасково, Бургас, Варна. За останалите населени места работим с предварително уговаряне на подходящ ден.

Гаранционно и извън гаранционно обслужване!

Свързани публикации