fbpx
Водни филтри Душ филтър Chrome

Душ филтър Chrome

Филтър за баня. Ефективно Ви предпазва от частици, хлор, химикали.

ХЛОР

зАЩО Е ВАЖНО ДА ГО ПРЕМАХНЕМ ОТ ВОДАТА СИ ПРИ КЪПАНЕ?

Най- големия орган в човешкото тяло е кожата. Лесен, неоспорим и сигурен начин да приемаме хлор чрез водата е при къпане. Той лесно прониква през кожата, за да нанесе щети. Доказано е, че с 10 минутен душ се приема толкова хлор, колкото 4 изпити чаши хлорирана вода.

Хлорът е мощен окислител, който лесно може да окисли кератиновия протеин на кожата, като причинява сърбеж и различни кожни лезии. Активният въглен и KDF-55 имат силни ефекти на дехлориране и могат да предпазят кожата. Дехлорирането предотвратява стареенето на кожата и елиминира вторичното замърсяване от чешмяна вода.

От изключително важно значение е поставянето на душ филтър за отнемане на хлор за малки деца и бебета. Често хлорът предизвиква алергични реакции!

ДУШ ФИЛТЪР „ХРОМ“

Душ филтърът се състои от хромиран ABS корпус и съдържа свързващи аксесоари. С филтър. Филтърните материали са: Активен въглен от 100% кокосови черупки, KDF и калциев сулфит.

Кокосовият гранулиран активен въглен (GAC) ефективно премахва радиоактивен йод, хлор и вредни химикали.

(KDF) е медно-цинкова формулировка с висока чистота, която премахва хлор, олово, живак, желязо и сероводород от водоснабдяването чрез редокс (окисление / редукция).

Калциевият сулфит премахва хлора и тежките метали 100 пъти по-ефективно от активния въглен, като олово, живак, кадмий и алуминий.

Спецификация

Тегло: 0.52 кг
Размери: L: 8.5 cm / B: 8.6 cm / Y: 11.7 cm
Подмяна на филтъра: на всеки три до 6 месеца в зависимост от членовете в семейството.
Опаковка: 1 бр.

Цена 69 лв.

Свързани публикации