fbpx
Водни филтри Модел VV Simple 1

Модел VV Simple 1

VV Simple 1 е система лесна за монтаж към всякакъв вид чешми с пригоден за това накрайник, който се позиционира директно със завъртане към Вашата канелка. Не е необходим специалист, за да постави системата, монтажа е елементарен. Възможен е и стенен монтаж, за да не заема място на плота. Към накрайника е позициониран спирателен кран, чрез който спирате или пускате пречистена вода, както е показано на снимката.

Поради лесния монтаж и демонтаж на системата през летните ваканции спокойно можете да я вземете със себе си. 

Пречистването на водата се извършва на етапи, като най- напред преминава през филтър полипропилен 1 микрон, след това активен въглен. Максимален дебит 3.5 л, макс. налягане 3 bar. Премахва замърсяванията, седимент, ръжда, камъни и др. частици във водата, както и химикали като ХЛОР, пестициди и др. Препоръчва се смяна на филтъра на шест месеца. В Комплекта е включен филтър!

10 „SED + GAC е комбиниран филтър 10“ подходящ за системите от Симпъл серия. Етапите на филтриране на водата са два: Първи етап- водата преминава през полипропилен, който е синтетичен материал, използващ се за филтриране на вода. Задържа шлака, утайки, пясък, ръжда. Устойчив на химикали, не развива бактерии. Втори етап- водата преминава през активен въглен, който се характеризира със силно абсорбционно действие, задържа хлор, тежки метали, феноли и др. подобрява вкуса и мириса на водата, тя е кристално чиста и с приятен вкус. Подходяща за ежедневна, неограничена употреба, както за пиене, така и за приготвяне на вкусни ястия. Максимална работна температура 35-38 °С.

Възможност за поставяне в корпуса на системата всички модели филтри 10″!

Размери: В 32 см., Д 15.5 м, Ш 13.5 см.

Свързани публикации