fbpx
Обратна осмоза,Професионални HO.RE.CA Обратна осмоза модел VPRO 200

Обратна осмоза модел VPRO 200

Система обратна осмоза с помпа- 20 литра/час

VPRO 200 е система обратна осмоза с по-висока производителност- 20 литра на час. В комплекта са включени филтри: полипропилен, активен въглен, карбон блок и мембрана за обратна осмоза, спирателен кран. Не е предвиден събирателен съд. По желание на клиента се поръчва допълнително.

Системата е с вграден манометър за отчитане на налягането, което дава възможност да се следи правилната работа на самата система!

Етапите на филтриране на водата са 5, а именно:

I-ви етап полипропиленова пяна 5µ,

10“ PP 1m, полипропилен 5 микрона. 

Филтърът е с пянообразна структура, поради което притежава силно абсорбционно действие за замърсявания като пясък, тиня, ръжда с размер по- голям от 5 микрона. Полипропилена е устойчив на химикали и не развива бактерии.

Препоръчителна смяна на филтъра между 6 до 12 месеца.

II- ри етап:

Филтрите карбон блок представляват пресован активен въглен. Допълнително имат възможност да отстраняват механични частици. Отстраняват хлора от водата до 50 %, някои пестициди.  Важно условие за всички филтри с активен въглен е работната температура,не е препоръчително използването на вода за пречистване над 38 °С. Предназначени са за студена питейна и битова вода. 

Препоръчителна смяна на филтъра от 4 до 8 месеца.

 III- ти етап полипропиленова пяна  1µ,

10“ PP 1µ, полипропилен 1 микрон. Филтърът е с пянообразна структура, поради което притежава силно абсорбционно действие за замърсявания като пясък, тиня, ръжда с размер по- голям от 1 микрон. Полипропилена е устойчив на химикали и не развива бактерии. 

Препоръчителна смяна на филтъра между 6 и 12 месеца.


IV – ти етап:

Осмотична мембрана 200GPD.

През този етап се осъществява прецизното пречистване на водата. Осмотичната мембрана е с големина на порите 0.0001 µ. През нея не могат да преминат бактерии, вируси, хлор, инсектициди, катиони ( магнезиеви, железни, алуминиеви, никелови, хромни и много други), аниони (хлоридни, нитратни, флуоридни, фосфатни и други), радиоактивни елементи.

V-ти етап- пост карбон филтър

Премахва до 99 % остатъчен хлор и органични замърсявания от водата.


‣ При поставяне на системата за пречистване на сондажна вода или друг водоизточник, като преди системата водата не преминава през никаква дезинфекция е препоръчително да се поставя UV лампа, за да се неутрализират всички микроорганизми. Тя всъщност е допълнителен етап от филтрацията и се заявява по време на поръчката, за да се калкулира нова цена.

 В комплекта са включени всички посочени филтри и инструменти за монтаж! Не е включен събирателен съд за пречистена вода!

Размери: 

ширина36cm 
дълбочина20cm 
височина47cm

За въпроси не се колебайте да се свържете с нас на +359 876 757 426 или на e-mail: info@kalasi.bg

Насладете се на истинския вкус на чистата вода!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации