fbpx
Обратна осмоза Обратна осмоза модел VV 200

Обратна осмоза модел VV 200

Компактна петстепенна система обратна осмоза с бустер помпа за гарантирано качество на пречистена вода + манометър за наблюдение на правилното функционирате на системата.

Спецификация:

СПЕЦИФИКАЦИИ

Дебит 8 л./час

Корпус от полипропилен с двойно O-RING- двойно уплътнение.

Резервоар под налягане (3.0G) 8 л., Бустер помпа 24V, трансформатор 1,2А, TDS регулатор, соленоиден клапан 24VDC, прекъсвач с ниско налягане, превключвател за високо налягане.

Ръчно промиване

Срок на доставка от 6 до 8 работни дни!

Специализиран монтаж от наш техник за областите Пловдив, Хасково, Бургас, Стара Загора, Варна!

I-ви етап полипропиленова пяна 5µ,

10“ PP 1m, полипропилен 5 микрона. 

Филтър с пянообразна структура, поради което притежава силно абсорбционно действие за замърсявания като пясък, тиня, ръжда с размер по- голям от 5 микрона. Полипропилена е устойчив на химикали и не развива бактерии.

Препоръчителна смяна на филтъра между 6 и 12 месеца.

II- ри етап:

Филтрите карбон блок представляват пресован активен въглен.  Допълнително имат възможност да отстраняват механични частици. Отстраняват хлора до 50% от водата, някои пестициди.  Важно условие за всички филтри с активен въглен е работната температура,не е препоръчително използването на вода за пречистване над 38 °С. Предназначени са за студена питейна и битова вода. 

Препоръчителна смяна на филтъра от 6 до 12 месеца.

III- ти етап полипропиленова пяна  1µ,

10“ PP 1µ, полипропилен 1 микрон. Филтърът е с пянообразна структура, поради което притежава силно абсорбционно действие за замърсявания като пясък, тиня, ръжда с размер по- голям от 1 микрон. Полипропилена е устойчив на химикали и не развива бактерии. 

Препоръчителна смяна на филтъра между 6 и 12 месеца.

IV – ти етап:

През този етап се осъществява прецизното пречистване на водата. Осмотичната мембрана е с големина на порите 0.0001 µ. През нея не могат да преминат бактерии, вируси, хлор, инсектициди, катиони ( магнезиеви, железни, алуминиеви, никелови, хромни и много други), аниони (хлоридни, нитратни, флуоридни, фосфатни и други) Интересен факт е продаваната вода в магазинната мрежа т.нар. „трапезна вода“ , която всъщност е вода пречистена по метод обратна осмоза!

V-ти етап- пост карбон филтър

Този филтър е активен въглен обогатен със сребро за микробиологична защита. 100 % синтетичен материал, премахва до 99 % остатъчен хлор и органични замърсявания от водата.


‣ При поставяне на системата за пречистване на сондажна вода или друг водоизточник,като преди системата водата не преминава през никаква дезинфекция е препоръчително да се поставя UV лампа, за да се неутрализират всички микроорганизми. Тя всъщност е допълнителен етап от филтрацията и се заявява по време на поръчката, за да се калкулира нова цена.

Възможност за шести, седми етап: минерализиращ филтър, алкализиращ филтър, ултрафилтрация, UV лампа и др.

Правилното инсталиране на филтрираща система е отговорно, касаещо Вашето здраве, затова Каласи ЕООД поема ангажимента по доставка и монтаж на системи и апарати за пречистване на вода. Допълнителни части и аксесоари се заплащат допълнително по приемо- предавателен протокол. Техниците ни са оборудвани с тестери за качество на вода! Монтаж на системи и филтри е валиден за областите: Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, София, Хасково, Бургас. За останалите населени места работим с предварително уговаряне на подходящ ден.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации