За нас

За нас

Каласи“ ЕООД е търговско дружество с ограничена отговорност регистрирано на 08.10.2014. 

От създаването си ние следваме първоначалното си виждане за премахване на пластмасата от ежедневието на всяко домакинство или офис.

Нашите търговски представители и техници са преминали специализирани обучения в Гърция, за да могат адекватно и правилно да консултират клиентите ни за поставянето на точния филтър за пречистване на вода. Водата е сложна течност и би могла да разтвори в себе си хиляди съединения, затова е от изключителна важност предварително да се знае нейното качество, за да не се окаже дадена инвестиция напразна и опасна, мислейки, че водата е чиста!

Тази услуга винаги е била и ще бъде напълно безплатна. Фокусирайки се върху безкомпромисно качество на филтри, компоненти и системи ние сме ексклузивни представители на гръцкия производител на системи и филтри за вода Veluda.

Нашата мисия е да информираме всеки човек и всяко домакинство за рисковете, които крие приема на замърсена, бутилирана или не добре филтрирана вода, като същевременно предлагаме оптималния вариант да консумирате чиста вода, необходима за поддържането на един здравословен начин на живот. За въздуха и храната не можем да бъдем сигурни, но нека си дадем спокойствие и жизненост с приема на вода. Всички ние и децата ни заслужаваме това!

За Veluda

Групата компании Veluda от 1999 г. работи в областта на битови и професионални продукти като филтри, системи и компоненти за пречистване на водата. Компанията Veluda е специализирана в сектора за пречистване на вода и е широко известна със своите висококачествени продукти.

Представяйки продукти от най-надеждните фабрики по целия свят, съчетани с дългогодишен опит в дистрибуторската индустрия, нашата компания успя за изключително кратко време да създаде широка мрежа от партньорски компании в цяла Европа.

Постоянната и пълна информация за новите технологии е приоритет за компанията, за да се гарантира и поддържа високо качество. Подсилвайки желанието за високо качество, станахме членове на Световната организация за качество на водата на WQA в Асоциацията за качество на водата в САЩ и Гръцката водна организация.

Освен това през последното десетилетие бяхме сертифицирани от най-големите сертификационни органи в света, DQS Германия и UL America, с ISO 9001 по отношение на маркетинга, позиционирането и обслужването. Както и с ISO 22000 относно системата за безопасност и управление на храните.

Ние бяхме пионери в областта на създаването и производството на битови и полупрофесионални системи за обратна осмоза в Гърция с първоначален производствен капацитет от 10 000 системи годишно.
Тези устройства са напълно хармонизирани с европейските директиви и са маркирани със СЕ.

Продължаваме да разширяваме и продаваме в цяла Европа широка гама от продукти. Освен това поддържаме широк запас от стоки и голям запас от резервни части.

Основните цели на компанията са правилното и бързо обслужване на своите клиенти, непрекъснатото подобряване на продуктите и услугите като цяло, както и непрекъснатите изследвания за нови и иновативни продукти.

Нашата мисия е да информираме всеки и всяко домакинство за рисковете, които крие приема на замърсена и не добре филтрирана вода, като същевременно предлагаме оптималния вариант да консумирате чиста вода, необходима за поддържането на един здравословен начин на живот. За въздуха и храната не можем да бъдем сигурни, но нека си дадем спокойствие и жизненост с приема на вода. Всички ние и децата ни заслужаваме това!