fbpx

Кои сме ние

Veluda е със седалище в гр. Хераклион, о.Крит, Гърция. От 1999 г. се занимава в областта на домакинските и професионални продукти за пречистване на вода като филтри, системи и компоненти за системите и винаги е била фактор за постоянство и надежност.

Представяйки на пазара продукти на едни от добрите производители в цял свят в съчетание с нашия дългогодишен опит в областта на промотирането на продукти за много кратко време нашата компания успя да изгради партньорска бизнес мрежа в цяла Европа. Изчерпателната и най-съвременна информация за нови технологии е приоритет за нашата компания в стремежа ни да предоставим най-високо качество. Ние сме членове на WQA World Water Quality Organization в САЩ и на Hellenic Water Association. В допълнение трябва да кажем, че за последното десетилетие бяхме сертифицирани от най-големите световни институции в областта DQS Germany and UL America, с ISO 9001 във връзка с маркетинга, пласмента и подръжката. Както и с ISO 22000 в областта на безопасността на храните.

Ние бяхме пионерите в областта на създаването и производството на домашни и полупрофесионални системи за пречистване на вода обратна осмоза в Гърция с възможност за производство на до 10000 системи годишно. Тези системи са напълно в хармония с всички европейски директиви и са маркирани със СЕ.

Постоянно се развиваме с продажби не само в Гърция, но и в цяла Европа, като в момента предлагаме широка гама от продукти и резервни части на склад.

Визията на компанията е да предостави най-точния и желан продукти на всеки клиент, постоянно подобряване на продуктите и услугите, инвестиция в изследване на нови технологии.

Каласи“ ЕООД е търговско дружество с ограничена отговорност регистрирано на 08.10.2014. Фирмата е ексклузивен представител на гръцкия   производител на водопречиствателни системи за дома и офиса „Велуда“, основана през 1999 г. ,която има дългогодишен опит в проектирането, изграждането  и производството на пречиствателни системи за вода предназначени за всяко домакинство, офис или фабрика. Предлагаме пречиствателни системи базирани на съвременни технологии. 

Нашата мисия е да информираме всеки и всяко домакинство за рисковете, които крие приема на замърсена и не добре филтрирана вода, като същевременно предлагаме оптималния вариант да консумирате чиста вода, необходима за поддържането на един здравословен начин на живот. За въздуха и храната не можем да бъдем сигурни, но нека си дадем спокойствие и жизненост с приема на вода. Всички ние и децата ни заслужаваме това!