За нас

За нас

Групата компании Veluda от 1999 г. работи в областта на битови и професионални продукти като филтри, системи и компоненти за пречистване на водата. Компанията Veluda е специализирана в сектора за пречистване на вода и е широко известна със своите висококачествени продукти.

Представяйки продукти от най-надеждните фабрики по целия свят, съчетани с дългогодишен опит в дистрибуторската индустрия, нашата компания успя за изключително кратко време да създаде широка мрежа от партньорски компании в цяла Европа.

Постоянната и пълна информация за новите технологии е приоритет за компанията, за да се гарантира и поддържа високо качество. Подсилвайки желанието за високо качество, станахме членове на Световната организация за качество на водата на WQA в Асоциацията за качество на водата в САЩ и Гръцката водна организация.

Освен това през последното десетилетие бяхме сертифицирани от най-големите сертификационни органи в света, DQS Германия и UL America, с ISO 9001 по отношение на маркетинга, позиционирането и обслужването. Както и с ISO 22000 относно системата за безопасност и управление на храните.

Ние бяхме пионери в областта на създаването и производството на битови и полупрофесионални системи за обратна осмоза в Гърция с първоначален производствен капацитет от 10 000 системи годишно.
Тези устройства са напълно хармонизирани с европейските директиви и са маркирани със СЕ.

Продължаваме да разширяваме и продаваме в цяла Европа широка гама от продукти. Освен това поддържаме широк запас от стоки и голям запас от резервни части.

Основните цели на компанията са правилното и бързо обслужване на своите клиенти, непрекъснатото подобряване на продуктите и услугите като цяло, както и непрекъснатите изследвания за нови и иновативни продукти.

Каласи“ ЕООД е търговско дружество с ограничена отговорност регистрирано на 08.10.2014. Фирмата е ексклузивен представител на гръцкия   производител на водопречиствателни системи за дома и офиса „Велуда“, основана през 1999 г. ,която има дългогодишен опит в проектирането, изграждането  и производството на пречиствателни системи за вода предназначени за всяко домакинство, офис или фабрика. Предлагаме пречиствателни системи базирани на съвременни технологии. 

Нашата мисия е да информираме всеки и всяко домакинство за рисковете, които крие приема на замърсена и не добре филтрирана вода, като същевременно предлагаме оптималния вариант да консумирате чиста вода, необходима за поддържането на един здравословен начин на живот. За въздуха и храната не можем да бъдем сигурни, но нека си дадем спокойствие и жизненост с приема на вода. Всички ние и децата ни заслужаваме това!